DE PIONIER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1092 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pionier. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 21:33 two hours of waiting for delivery, delivered to the wrong address, inconsistent with the information I provided. was the pizza good? I don’t know.
24 sep 2022 om 18:42 GROTE TELEURSTELLING de sicilie burger besteld. Je krijgt slechts één afgekoelde burger in plaats van de twee die in de omschrijving staan. Daarnaast een paar slappe koude patatjes. Dat alles koud is, is ook niet zo gek na 120 minuten bezorgtijd.
23 sep 2022 om 21:51 Eten was goed en snel geleverd
23 sep 2022 om 19:05 Eten was prima. Alhoewel ik wel aan had gegeven in de opmerking dat we geen lamskotelet wilden maar een vervangend stuk vlees. Helaas zaten de koteletten er wel in. Bezorging was 2 uur en 20 minuten later. Om half 5 besteld. Om 18:20 eindelijk bezorg
22 sep 2022 om 20:17 Zo jammer.. Spareribs waren echt goed en warm maar dan de friet.. hartstikke koud en slap.
19 sep 2022 om 19:22 Verkeerde bestelling. Kapsalon met kipshoarma met knoflooksaus ipv shoarma met uiensaus. Maar het was wel lekker.
18 sep 2022 om 21:03 De kwaliteit van de bereiding laat te wensen over. De laatste pizza's waren te kort verhit, alle groente erop waren nagenoeg rauw en de kaas nog niet eens overal gesmolten. De bezorging duurde meer dan een uur. Wat gaat er niet goed?
13 sep 2022 om 19:47 Bezorger was er erg snel en was vriendelijk. De patat was lekker maar de shoarma niet. Zat een vieze smaak aan en was erg vet. Was ook niet erg warm, ook zat er geen pita broodje bij.
28 aug 2022 om 18:53 Pizza was niet eens klaar toen we gingen ophalen
27 aug 2022 om 22:07 Snel geleverd,
27 aug 2022 om 19:49 Was niet echt warm
21 aug 2022 om 17:28 Eten is erg lekker maar de bezorging is super slecht